Antalya Lara Yangın Son Dakika / Antalya son dakika OSB'de yangın - Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri.

Antalya Lara Yangın Son Dakika / Antalya son dakika OSB'de yangın - Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri.. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Genç motosikletli onur'un acı sonu ! Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya'nın lara semtindeki 3 katlı bir dekorasyon mağazasında yangın çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın!

Antalya'nın konyaaltı ilçesindeki bir trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 22 mayıs 2021 cumartesi 13:57 kaynak: Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Türkiye ve dünyadan haberler, en güncel siyaset, yaşam, sağlık haberleri, son dakika haberleri ve gelişmeler, ilginç haber başlıkları nationalturk'te!

Antalya'da Makilik Alanda Yangın - Son Dakika
Antalya'da Makilik Alanda Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Son dakika haberine göre antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında güzeloba mahallesi'ndeki ot ve çalılık alanda çıkan yangın lara plajlar bölgesinin arkasında bulunan ormanlık alana sıçradı. Doğal koruma alanı olan lara ormanında yangın antalya. Antalya güncel son dakika antalya haberleri, son dakika antalya gelişmeleri ve haberleri. Antalya osb'de son dakika yangın haberi!

Türkiye ve dünyadan haberler, en güncel siyaset, yaşam, sağlık haberleri, son dakika haberleri ve gelişmeler, ilginç haber başlıkları nationalturk'te!

Seraları ve bölgedeki yerleşim alanlarını tehdit eden yangın için antalya büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlügü'ne ait. Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında güzeloba mahallesi'ndeki ot ve çalılık alanda çıkan yangın lara plajlar bölgesinin arkasında bulunan ormanlık alana sıçradı. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. En son antalya haberleri anında burada. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. 22 mayıs 2021 cumartesi 13:57 kaynak: Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya lara yangın son dakika / antalya da cikan orman yangini sonduruldu bir hektarlik alan zarar gordu yeni safak / maybe you would like to learn more about one of these? Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi lara bölgesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya yangın son dakika haberleri ve antalya yangın video ve resimleri. Yangında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin.

Seraları ve bölgedeki yerleşim alanlarını tehdit eden yangın için antalya büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlügü'ne ait. Genç motosikletli onur'un acı sonu ! Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya'da lara'daki ormanlık alanda yangın çıktı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan.

Antalya Yangın Korkuttu - Son Dakika
Antalya Yangın Korkuttu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya son dakika haberleri : Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın lara semtindeki 3 katlı bir dekorasyon mağazasında yangın çıktı. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Şarkıcı lara kaç yaşında, nereli? 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme: Seraları ve bölgedeki yerleşim alanlarını tehdit eden yangın için antalya büyükşehir belediyesi ve orman bölge müdürlügü'ne ait.

Antalya'nın en güncel haber sitesi!

Antalya'da lara plajı karşısındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme: Doğal koruma alanı olan lara ormanında yangın antalya. Antalya'daki limak lara otel'de yangın! Türkiye ve dünyadan haberler, en güncel siyaset, yaşam, sağlık haberleri, son dakika haberleri ve gelişmeler, ilginç haber başlıkları nationalturk'te! Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Senesinde sadece antalya haberleri veren antalya'nın ilk ve tek haber portalı.

22 mayıs 2021 cumartesi 13:57 kaynak: Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Kısa sürede büyüyen yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. En son antalya haberleri anında burada. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı.

Antalya Serbest Bölge'de Yangın 1 - Son Dakika
Antalya Serbest Bölge'de Yangın 1 - Son Dakika from foto.sondakika.com
22 mayıs 2021 cumartesi 13:57 kaynak: Antalya lara yangın son dakika / antalya da cikan orman yangini sonduruldu bir hektarlik alan zarar gordu yeni safak / maybe you would like to learn more about one of these? Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında güzeloba mahallesi'ndeki ot ve çalılık alanda çıkan yangın lara plajlar bölgesinin arkasında bulunan ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın merkez muratpaşa i̇lçesi lara bölgesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. 22 mayıs 2021 cumartesi 12:50son güncelleme: Antalya son dakika haberleri, gazeteleri, internet manşetleri, yazarları, canlı tv ve radyoları. Yaklaşık 25 dönüm anızla kaplı arazide etkili olan yangın, yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın!

Son dakika antalya haberleri için en doğru adres.

Antalya organize sanayi bölgesi (osb) ikinci kısımda yer alan dekorasyon ürünleri üretilen fabrikada, saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Antalya osb'de son dakika yangın haberi! Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Kısa sürede büyüyen yangın, 1 saatlik çalışmayla söndürüldü. Kısımda poliüretan köpük üreten fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın lara plajlar bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. En son antalya haberleri anında burada. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. 11.09.2018 17:22 | son güncelleme: Antalya'da lara'daki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) faaliyet gösteren köpük fabrikasında yangın çıktı. .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

En son antalya haberleri anında burada antalya yangın son dakika. Antalya'da lara'daki ormanlık alanda yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama